سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ترند روم

استانداردهای گیربکس صنعتی چیست؟ عیب یابی گیربکس صنعتی


در این مقاله استانداردهای گیربکس های صنعتی را شرح داده ایم. گیربکس یعنی گیربکس. مبدل به طور موثر یک واسطه بین منبع انرژی و مصرف کننده است و انعطاف پذیری بین منبع انرژی و مصرف کننده را فراهم می کند. در مورد ماشین های صنعتی، گشتاور و سرعت چرخش منبع تغذیه باید برای مصرف کننده مناسب باشد. ماشینی که بتواند این هماهنگی را واسطه کند گیربکس نامیده می شود. گیربکس های صنعتی به عنوان یک سیستم انحصاری انتقال نیرو از منبع تولید انرژی مکانیکی به واحد مصرف کننده استفاده می شوند. برای اطلاعات کامل در مورد گیربکس های صنعتی به مقاله او مراجعه کنید.

ماشین های ساده مانند اهرم، قرقره، جرثقیل، چرخ دنده و ... ابزارهایی هستند که بدون تغییر در میزان کار، کار را آسان می کنند. این نوع ابزارهای انسانی قادر به جابجایی بارهای سنگین با قدرت کم هستند گیربکس ها اغلب برای کنترل حرکت دورانی و تغییر گشتاور یا قدرت بین ورودی ها در کاربردهایی که نیاز به سرعت بالا دارند استفاده می شوند.

استانداردهای گیربکس صنعتی (فهرست مطالب)

استانداردهای گیربکس ساخت برای روش های نصب چیست؟

استانداردهای فیزیکی گیربکس های صنعتی چگونه است؟

نرخ تبدیل گیربکس صنعتی چقدر است؟

برای گیربکس های سرعتی چقدر است؟

گیربکس صنعتی پرسرعت بر اساس استاندارد AGMA 421.05)

عیب یابی انواع باکس های صنعتی

صدای غیر عادی در گیربکس

لرزش های غیر عادی در گیربکس

جعبه دمای بالا

نشتی روغن گیربکس

حداقل و حداکثر دمای محیط

گیربکس و گیربکس اشکال دارد

خطای انتقال در گیربکس های صنعتی

پارامترهایی که در انتخاب گیربکس تاثیر می گذارند

برای خرید گیربکس با صنایع گیربکس پولادین پارت تماس بگیرید.


استانداردهای گیربکس صنعتی در روش نصب چیست؟

گیربکس باید محکم به پایه مناسب بسته شود تا لرزش نداشته باشد.

از کوپلینگ های هیدرولیک، محدود کننده های گشتاور قدرت، کلاچ ها و غیره استفاده کنید. اگر احتمال ضربه، اضافه بار یا دنده وجود دارد.

اگر می خواهید گیربکس را پر کنید، کاسه روده را بپوشانید تا از خراب شدن آنها جلوگیری شود.

تلورانس های ماشینکاری برای هر نوع چرخ دنده، پینیون یا قرقره نصب شده بر روی محورهای ورودی یا خروجی باید با استاندارد ISO H7 مطابقت داشته باشد. شفت جعبه جدا شده و رزوه می شود تا بتوان مهره را روی چرخ دنده یا زنجیر که قرار است نصب کرد سفت کرد.

برای جلوگیری از اکسید شدن و خوردگی قطعات فوق قبل از نصب سطوح تماس را تمیز و روغن کاری نمایید.

شفت گیربکس دارای تلرانس H7 است و تمام شفت های درگیر معمولاً ماشین کاری می شوند. در صورت نیاز به تداخل، می توانید از H7-J6 استفاده کنید.

قبل از راه اندازی دستگاه ایمنی از صحیح بودن سطح روغن در گیربکس صنعتی و مناسب بودن ویسکوزیته روغن با نوع بار اطمینان حاصل کنید. هنگامی که گیربکس با گریس مرکب روغن کاری می شود، نیازی به تعمیر و نگهداری اضافی نیست. هنگام استفاده از روغن معدنی، توصیه می شود:

بعد از 500 تا 1000 ساعت کار اولیه روغن را تعویض کنید و بهتر است داخل گیربکس را بشویید.

سطح روغن را مرتب چک کنید و بعد از 4000 ساعت کاری روغن را تعویض کنید.

اگر از روغن مخلوط استفاده کرده اید باید بعد از 8000 ساعت کاری آن را تعویض کنید.

اگر گیربکس برای مدت طولانی در هوای مرطوب است، بهتر است گیربکس را با روغن پر کنید.

ابعاد فیزیکی گیربکس صنعتی چیست؟

اجزای فیزیکی گیربکس صنعتی بسته به نوع و سازنده متفاوت است. در بین استانداردهای ابزارهای صنعتی، اجزای اکثر چرخ دنده های صنعتی، آهن، آلومینیوم یا مس برنجی است. علاوه بر این چرخ دنده های صنعتی مانند سایر انواع چرخ دنده ها می توانند علاوه بر اجزای اصلی از مواد پلاستیکی مانند پلی کربنات یا نایلون نیز ساخته شوند. تراز دنده و دندانه دنده نقش مهمی در عملکرد، گشتاور و سرعت کلی دستگاه ایفا می کند. گیربکس های دنده ای ساده معمولاً برای استفاده در سرعت کم استفاده می شوند. این گیربکس ها می توانند پر سر و صدا بوده و به طور کلی بازده پایینی داشته باشند. چرخ دنده های خار معمولاً برای کاربردهای با سرعت بالا استفاده می شوند. عملکرد این گیربکس ها کندتر است. و می تواند کارایی کلی را در مقایسه با چرخ دنده های جهت دار بهبود بخشد.